SUPERB KAWAN ♥

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

suka duka tiada bahagia.

wahh. power ayat aku tuhh. hahaha.
semalam aku kene serang ouhh.
aku blom ready lg dye dahh serang. hahaha.
sabar jelahh nan pompuan tuhh.
dye igt aku hamak sgt kt ex dye tuhh.
tak kan kawan pon tak boleh.
eeeaaaiiiii. mcm sial jeee. fuck u lahh!

nahh ambik kauu !

jom bace msg yg dye bagi .

first msg :

slam era. ape u nak dari i? klw rase na mengutuk ke ape ke, ckp dpan2.
terus terang jee. jgn namain kutuk2 blakang. aku break na 'A' sume sbb kau.
kau tergedik2 sgt kat dye.tp ade aku ckp nan kau. tak de kan ! ex aku yg lepas,
aku break nan  dy sbb dye yg mntak.dye rase aku tak bahagia nan dye.
kau pkir aku nie ape ? player ? tlg lah pompuan oii. klw aku nie player,
takde makne nye ak nak maen ltak status relationship aku kt situ.
kau tulis kat fb, tiap2 bulan tuka bf ! then org tuh tnye sape , kau jwb 'D'.
shitt. aku rase sbb aku prasan aku nan 'A' sebulan jeh. n dgn ex aku yg lpas pon sebulan.
klw kau jeles ckp jelah wea. slame niee aku hormat kau tp skang. huh !
puas haty kau kan! tengs 4 everything. bye.

second msg:

weh pompuan! mulut jgn mcm sial eh ?lpas aku break nan 'A', ade aku syg2dgn boy dlm fb ?
aku still contact 'A' lg. baik lahh sgt kau na dgr prob dye ! kasi cermin diri kau dulu
sebelom na judge org. phm ! nyusah kan edop org ! byee.

third msg :

salam era, i tade niat na fight nan u. tp i kcewe sgt . yeahhh. mybe u nan 'A' igt
diela just pikir diela pnye kcwe jee tp diela tahu ape yg 'A' rase.
mcm mne 'A' kcwe dgn diela mcm tuh lah diela kcwe nan 'korang'
diela taknak tunjuk, diela lebih suka pendam. takpe era. u na ckp ape,
ckp lahh. niee "BETINE SUNDAL" 'A' yg pgl i cmtuh.
"BETINE SUNDAL" nie lahh yg dy syg dulu. semalam i tension sanad,era.
u na anggap i nie ape pon , u anggaplahh. i kapel nan boy yg skang nie pon sbb i
"dPAKSE" nan ex i. dye yg SURUH i cari bf lain. dye DESAK i.
n i terpakse cari some1 yg boleh i cinta. takpe, tuhan tuh maha adil. 1 hari nanti
semuanye akan terjawab. kite tgok sape yg "SUNDAL". i minta maap.
jgn risau yee. betina sundal niee da nak mati dah. jgn menyesal atas ape yg u da buad atas i.
salam.

that all. aku na jawab balik :

hey, yg kau terase tuh kenape ? bkannye name kau sorg jee 'D'. huh.
tolangg lahh. aduhaiii. kau putus nan 'A' sebab aku ! ape aku dah buat ? hahaha.
tak kan na kawan pon tak bolehh. hahaha. kedekut sgt, mcm lahh dye tuhh kauu sorang jee yg punye.
aduahiii. matang lahh sikit. bukan kee kau putus nan 'A' sebab kau ade jantan lain. huh.
mne ade orang mengaku klw dye bwt salah kan kan ? hahaha. welcome dear.
hee. aku tak tahu knape kau berterima kasih ! aku ade tolong kau kee ?
alahh setakat edit blogg tuh ape lahh sgt kan kan ? hahaha
kau tak hormat kan aku tape lahh. ade aku kesahh.
aku paham kau baru form 2 , perangai pon tak matang lagi. aku paham lahh.
hahaha.

hahaha. ske hati kauu lahh na ckp pape ponn. asal kan kau bahagia.
hahaha.

hey diela, alasan kau kapel na boy tuhh tak logik lahh. ade plak ex kau pakse kauu?
sanggup kee ex kau bg kau kt laki lain ? huh. baik sungguh ex kau tuh kan . hahaha.
psl "BETINA SUNDAL tuh aku tak masuk campur . tuh hal kau nan 'A'.
aku tade kene mengene tahuu. pehal kau mcm na salah kan aku jee.
tak puas hati ? diela if kau na kt 'A' balik, pergi lahh msg dye.
setahu aku dye still SAYANG kn kau. kau beruntung douhh. yeahhh.
semoga tuhan tunjuk sengalanye. aku pon harap begitu.
hrmm. aku tak kan menyesal. aku tak pernah berdendam nan kauu.
selama ape yg kauu dah maki aku niee kann. huh. aku pon mntak maap yaa.
huh. kau kne igt ape yg kau dah buad kt aku salama niee.
wlaupon aku dah maap kan kauu, tapi tuhh tak bermakna aku akan melupakan nye.
igt pesan aku. hormat lahh sikit yaa. jgn nak tunjuk marah kauu jee.
orang lain pon ade haty jugak.

sekian terima kasih !